Politica de confidențialitate a datelor

Flashnet ia foarte în serios confidențialitatea dvs. și vă respectă drepturile la protecția datelor personale și a vieții private. Politica noastră de confidențialitate se referă la datele cu caracter personal pe care le colectăm prin intermediul site-ului nostru web sau al altor medii electronice (social media, e-mail), precum și la cele pe care le colectăm în cadrul interacțiunilor live (întâlniri, târguri comerciale, telefon, interviuri sau alte interacțiuni), incluzând, de asemenea, datele cu caracter personal pe care le putem primi prin intermediul partenerilor noștri contractuali (de ex. agenții de recrutare).

Vă rugăm să citiți cu atenție această Notificare de confidențialitate pentru a înțelege cum gestionăm informațiile dumneavoastră personale. Dacă nu sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru web sau să nu ne trimiteți datele dumneavoastră personale.

Pentru orice întrebări, solicitări sau sugestii referitoare la datele dvs. personale, la modul în care acestea sunt prelucrate sau la scopul prelucrării, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail
dataprotection@flashnet.ro

1. Cine suntem

Flashnet este o companie cu sediul în România, cu sediul central în Brașov.

Faptul că prelucrăm datele dvs. personale colectate prin intermediul site-ului nostru web https://www.flashnet.ro/ (denumită în continuare “site“, “site-ul nostru web” sau altele similare), precum și prin alte mijloace de comunicare electronică (social media, e-mail etc.) sau în afara mediului electronic, ne face un operator de date controler, în conformitate cu termenii și definițiile stabilite prin Regulamentul (UE) nr. 679/2016 (cunoscut și sub denumirea de “GDPR”), aprobat de Parlamentul European la 27th din aprilie 2016.

2. Definiții

În conformitate cu GDPR, termenii și definițiile de mai jos au următorul înțeles:

  1. Date cu caracter personal: orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă (“persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special sau prin referire la un identificator, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice identității fizice, fiziologice, genetice, mentale, economice, culturale sau sociale a persoanei fizice respective;
  2. Persoana vizată: o persoană fizică ale cărei date cu caracter personal sunt prelucrate;
  3. Prelucrare: orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra unor seturi de date cu caracter personal, indiferent dacă sunt sau nu efectuate prin mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea;
  4. Operator: orice persoană fizică sau juridică, autoritate publică, agenție sau alt organism care, singur sau împreună cu alte persoane, stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
  5. Prelucrător: orice persoană fizică sau juridică, autoritate publică, agenție sau alt organism care prelucrează date cu caracter personal în numele operatorului;
  6. Consimțământ: înseamnă orice declarație liberă, specifică și neechivocă sau acțiune afirmativă clară a intenției persoanei vizate, prin care aceasta își exprimă acordul cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal.

3. Datele cu caracter personal colectate, modalitățile de prelucrare, temeiul juridic și perioada de păstrare – scurtă descriere

Modalitățile prin care colectăm date cu caracter personal:

  • Furnizat de dumneavoastră – colectăm datele cu caracter personal pe care ni le furnizați prin completarea formularelor de contact de pe paginile noastre de socializare și de pe site-ul nostru, prin trimiterea lor prin e-mail la adresele noastre de e-mail corporative, prin discuții telefonice sau prin completarea oricăror alte formulare fizice (pe suport de hârtie), documente care conțin numele dumneavoastră, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa fizică sau orice alte date cu caracter personal pe care alegeți să ni le comunicați;
  • Observate de noi – colectăm date cu caracter personal direct prin intermediul prezenței noastre pe web, folosind cookie-uri, cu privire la adresa IP (Internet Protocol), locația geografică și toate celelalte date cu caracter personal pe care ați ales să le faceți publice prin intermediul profilului de social media pe care îl utilizați pentru a stabili contactul cu noi;

Google reCAPTCHA

Funcțional, Marketing

Utilizare

Folosim Google reCAPTCHA pentru spam prevention. Citeste mai mult

Partajarea datelor

Pentru mai multe informații, te rugăm să citești Declarația de confidențialitate a Google reCAPTCHA.

Funcțional

Nume
Expirare
6 luni
Funcționalitate
Oferă protecție împotriva spamului

Marketing

Nume
Expirare
sesiune
Funcționalitate
Read and filter requests from bots
Nume
Expirare
sesiune
Funcționalitate
Read and filter requests from bots
Nume
Expirare
persistent
Funcționalitate
Read and filter requests from bots

WordPress

Funcțional

Utilizare

Folosim WordPress pentru website development. Citeste mai mult

Partajarea datelor

Aceste date nu sunt partajate cu terți.

Funcțional

Nume
Expirare
sesiune
Funcționalitate
Stochează detaliile browser-ului
Nume
Expirare
sesiune
Funcționalitate
Read if cookies can be placed
Nume
Expirare
persistent
Funcționalitate
Store user preferences
Nume
Expirare
1 an
Funcționalitate
Store user preferences
Nume
Expirare
persistent
Funcționalitate
Stochează utilizatorii logați

Complianz

Funcțional

Utilizare

Folosim Complianz pentru cookie consent management. Citeste mai mult

Partajarea datelor

Aceste date nu sunt partajate cu terți. Pentru mai multe informații, te rugăm să citești Declarația de confidențialitate a Complianz.

Funcțional

Nume
Expirare
365 zile
Funcționalitate
Store information about cookies that have been detected on the site
Nume
Expirare
365 zile
Funcționalitate
Store accepted cookie policy ID
Nume
Expirare
365 zile
Funcționalitate
Store cookie consent preferences
Nume
Expirare
365 zile
Funcționalitate
Store cookie consent preferences
Nume
Expirare
365 zile
Funcționalitate
Store cookie consent preferences
Nume
Expirare
365 zile
Funcționalitate
Store cookie consent preferences
Nume
Expirare
365 zile
Funcționalitate
Store cookie consent preferences
Nume
Expirare
365 zile
Funcționalitate
Store if the cookie banner has been dismissed
Nume
Expirare
365 zile
Funcționalitate
Store cookie consent preferences
Nume
Expirare
365 zile
Funcționalitate
Store cookie consent preferences
Nume
Expirare
365 zile
Funcționalitate
Store cookie consent preferences
Nume
Expirare
365 zile
Funcționalitate
Read to determine which cookie banner to show

Google Analytics

Statistici

Utilizare

Folosim Google Analytics pentru website statistics. Citeste mai mult

Partajarea datelor

Pentru mai multe informații, te rugăm să citești Declarația de confidențialitate a Google Analytics.

Statistici

Nume
Expirare
2 ani
Funcționalitate
Store and count pageviews
Nume
Expirare
1 an
Funcționalitate
Store and count pageviews

Google Adsense

Marketing

Utilizare

Folosim Google Adsense pentru showing advertisements. Citeste mai mult

Partajarea datelor

Pentru mai multe informații, te rugăm să citești Declarația de confidențialitate a Google Adsense.

Marketing

Nume
Expirare
persistent
Funcționalitate
Store and track conversions
Nume
Expirare
persistent
Funcționalitate
Furnizează difuzarea sau retargetarea reclamelor

WPML

Funcțional

Utilizare

Folosim WPML pentru locale management. Citeste mai mult

Partajarea datelor

Aceste date nu sunt partajate cu terți.

Funcțional

Nume
Expirare
1 zi
Funcționalitate
Stochează setările de limbă

Google Fonts

Marketing

Utilizare

Folosim Google Fonts pentru display of webfonts. Citeste mai mult

Partajarea datelor

Pentru mai multe informații, te rugăm să citești Declarația de confidențialitate a Google Fonts.

Marketing

Nume
Expirare
expiră imediat
Funcționalitate
Citește adresa IP a utilizatorului

YouTube

Marketing

Utilizare

Folosim YouTube pentru video display. Citeste mai mult

Partajarea datelor

Pentru mai multe informații, te rugăm să citești Declarația de confidențialitate a YouTube.

Marketing

Nume
Expirare
sesiune
Funcționalitate
Store location data
Nume
Expirare
6 luni
Funcționalitate
Furnizează difuzarea sau retargetarea reclamelor
Nume
Expirare
sesiune
Funcționalitate
Store and track interaction
Nume
Expirare
8 luni
Funcționalitate
Store user preferences

Burst Statistics

Statistici (anonim)

Utilizare

Folosim Burst Statistics pentru website statistics. Citeste mai mult

Partajarea datelor

Aceste date nu sunt partajate cu terți.

Statistici (anonim)

Nume
Expirare
1 lună
Funcționalitate
Store and track interaction

Diverse

Scop în curs de investigare

Utilizare

Partajarea datelor

Partajarea datelor este în curs de investigare

Scop în curs de investigare

Nume
WP_DATA_USER_99
Expirare
Funcționalitate
Nume
wpml-job-list-collapsed
Expirare
Funcționalitate
Nume
continueReview
Expirare
Funcționalitate
Nume
long_tasks_event_log
Expirare
Funcționalitate
Nume
ate_widget_fetch_time
Expirare
Funcționalitate
Nume
apolloLastRefreshInt
Expirare
Funcționalitate
Nume
wpfdCategoriesState
Expirare
Funcționalitate
Nume
events_data
Expirare
Funcționalitate
Nume
wz_userId
Expirare
Funcționalitate
Nume
wpfdSelectedCatId
Expirare
Funcționalitate
Nume
ate_widget_url
Expirare
Funcționalitate
Nume
long_tasks_span_log
Expirare
Funcționalitate
Nume
gtm_session_threshold
Expirare
Funcționalitate
Nume
gtm_session_start
Expirare
Funcționalitate
Nume
gtm_page_view
Expirare
Funcționalitate
Nume
cmplz_task_filter
Expirare
365 zile
Funcționalitate
Nume
Expirare
Funcționalitate

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm și în ce scopuri?

  • Datele obținute din interacțiunea dvs. cu tehnologiile site-ului nostru web (de ex. cookie-uri): Adresa IP (Internet Protocol), cookie-uri funcționale, cookie-uri de urmărire pentru Google și Facebook, date privind dispozitivul pe care îl utilizați pentru a accesa site-ul nostru web. Prelucrăm aceste informații pentru a asigura funcționalitatea site-ului nostru web și pentru a determina nivelul de eficiență al acestuia, pentru a analiza traficul web și pentru a ne promova serviciile în mediul online.
  • Informații de contact: numele, adresa de e-mail și numărul de telefon furnizate sunt procesate de noi pentru a stabili o comunicare și o relație comercială cu dumneavoastră pe baza intenției dumneavoastră.
  • Date obținute din conținutul mesajelor pe care ni le trimiteți: prelucrăm aceste date pentru a putea răspunde la solicitările dumneavoastră și pentru a vă putea oferi informații corecte.
  • Datele incluse în CV (curriculum vitae, CV): numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte informații de contact, starea civilă, vârsta, sexul, performanțele profesionale și parcursul educațional urmat sunt prelucrate de noi în scopul evaluării aptitudinii dumneavoastră în cadrul cerințelor noastre de angajare și pentru a avea posibilitatea de a intra în contact cu dumneavoastră.

Care sunt temeiurile juridice ale prelucrării datelor noastre cu caracter personal?

Toate activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal desfășurate de Flashnet descrise în această politică de confidențialitate au ca temei legal Regulamentul UE nr. 679/2016 (GDPR).

Date prelucrate pe baza consimțământului dumneavoastră: prelucrăm anumite date cu caracter personal, cum ar fi datele de profilare și cookie-urile pentru publicitatea online și adresele de e-mail în scopuri de marketing direct;

Date prelucrate pe baza intereselor noastre legitime: prelucrăm anumite date cu caracter personal, cum ar fi (cookie-uri funcționale, informații de contact pe care ni le furnizați, conținutul mesajelor pe care ni le trimiteți, date din CV-urile pe care le primim) pe baza intereselor noastre legitime pentru a dezvolta în mod continuu calitatea serviciilor pe care le furnizăm, pentru a răspunde la solicitările pe care le primim și pentru a comunica cu persoanele interesate de serviciile noastre, pentru a vinde produsele/serviciile noastre și pentru a recruta noi angajați.

Care este perioada de păstrare a datelor cu caracter personal colectate?

Pentru a respecta principiul “limitării stocării” stabilit de GDPR, stocăm datele cu caracter personal numai pentru perioadele de timp necesare pentru a îndeplini scopurile pentru care am colectat și prelucrat datele cu caracter personal și pentru a respecta toate obligațiile legale pe care le avem în acest sens.

Transferăm date cu caracter personal cătreterțe părți?

Putem transfera anumite date cu caracter personal către terți care au o relație contractuală cu noi, pe baza acestei relații contractuale și numai în scopul îndeplinirii acestei relații contractuale.

Putem trimite date cu caracter personal către anumite categorii de terți din Spațiul Economic European cu care avem relații contractuale pentru a ne urmări interesele legitime descrise în această politică de confidențialitate.

Luăm măsurile necesare pentru a verifica dacă partenerii noștri tratează datele cu caracter personal în conformitate cu cerințele GDPR și implementează măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru a vă proteja datele cu caracter personal.

Terțele părți cărora le putem trimite date cu caracter personal:

  • Furnizor de găzduire web
  • Furnizor de servicii de marketing
  • Furnizor de servicii de resurse umane

4. Descrierea detaliată a scenariilor de colectare a datelor cu caracter personal:

Cum putem intra în posesia datelor dumneavoastră personale?

Dacă optați să ne trimiteți un CV/curriculum vitae pentru a vă arăta interesul de a lucra cu noi, ne furnizați o parte din datele dumneavoastră personale, precum și competențele dumneavoastră personale și pregătirea dumneavoastră educațională și profesională.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. sunt cele pe care ni le furnizați în următoarele moduri:

CV-ul furnizat prin intermediul site-ului nostru, al platformelor de recrutare, prin e-mail direct la una dintre adresele noastre de e-mail înregistrate sau adus direct la sediul nostru;

Datele pe care le furnizați în timpul interviurilor sau al testelor organizate în cadrul procesului de recrutare;

Ce tip de date cu caracter personal prelucrăm și în ce scop?

Informații de contact: cum ar fi numele de familie, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa;

Istoricul studiilor și experiența profesională;

Competențe și calificări personale;

Alte informații cu caracter personal: cum ar fi vârsta, data nașterii, starea civilă și familială, data și locul nașterii sau orice alte informații pe care le considerați relevante pentru cerere și pe care decideți să ni le comunicați;

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în interesul nostru legitim în procesul de recrutare de noi angajați și le păstrăm după încheierea procesului de recrutare numai dacă avem consimțământul dumneavoastră în acest sens. Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este limitată la procesul de recrutare de noi angajați.

De ce avem nevoie de divulgarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și ce se întâmplă dacă refuzați să faceți acest lucru?

Datele dvs. personale sunt solicitate pentru a vă putea evalua aptitudinea dvs. profesională pentru posturile vacante din cadrul companiei noastre și pentru cultura companiei, precum și pentru a stabili o comunicare profesională cu dvs. pe baza candidaturii dvs. Dacă nu furnizați informațiile minime și esențiale solicitate, este imposibil să finalizați procesul, iar cererea dumneavoastră va fi respinsă.

Care este perioada de păstrare a datelor cu caracter personal colectate?

În cazul candidaților acceptați: datele vor fi păstrate pe întreaga durată a contractului de muncă și chiar și după aceea, dacă este necesar din punct de vedere legal, pentru perioada stabilită în legislația relevantă.

În cazul candidaților inapți: datele vor fi păstrate până la încheierea perioadei de recrutare. În cazul în care se ia în considerare, pe baza consimțământului candidatului, informațiile furnizate pot fi păstrate pentru încă un an pentru eventuale oportunități viitoare.

Transferăm date cu caracter personal către terțe părți?

Ne rezervăm dreptul de a împărtăși informațiile cu consultanții noștri de resurse umane sau cu companiile de externalizare a resurselor umane. De asemenea, platformele online pe care le folosim în procesul de recrutare și comunicare ar putea avea acces la datele pe care le furnizați (rețelele de socializare prin care ne contactați, Google, Bestjobs, Ejobs etc.). Nu transmitem aceste date către alte părți terțe sau către alte țări fără consimțământul dumneavoastră.

Care sunt măsurile de securitate pe care le-am implementat pentru a evita incidentele de securitate?

Pentru a reduce riscul de incidente de securitate în ceea ce privește datele personale colectate, au fost implementate o serie de măsuri de securitate:

Limitarea accesului persoanelor neautorizate la sediul nostru prin implementarea unui sistem de control al accesului;

Respectarea tuturor cerințelor de securitate fizică stabilite de legislație;

Securizarea accesului electronic prin: servere securizate, politici de parole, programe de securitate IT, firewall;

Formarea continuă a angajaților noștri în ceea ce privește obligațiile privind protecția datelor și confidențialitatea datelor și limitarea accesului acestora la datele cu caracter personal în funcție de cerințele postului lor;

Măsurile de securitate implementate de terți sunt asigurate prin obligații contractuale;

Sunt datele dvs. cu caracter personal utilizate în procesul de profilare automată?

Datele dumneavoastră cu caracter personal furnizate în scopuri de resurse umane și de recrutare nu sunt utilizate pentru a lua decizii în urma unui proces de profilare automată.

Cum putem intra în posesia datelor dumneavoastră personale?

Prin accesarea site-ului nostru web, permiteți tehnologiilor care contribuie la funcționarea normală a site-ului nostru web să colecteze anumite date cu caracter personal ale dumneavoastră; aceste informații fac parte din categoria de date observate în mod direct de către noi.

Ce tip de date cu caracter personal prelucrăm și în ce scop?

Date provenite din interacțiunea dvs. cu site-ul web (IP, date de localizare geografică, cookie-uri, date despre tipul de dispozitiv utilizat pentru a accesa site-ul web).

Prelucrăm aceste date pe baza interesului nostru legitim de a analiza audiența și de a îmbunătăți structura și conținutul site-ului nostru web, de a îmbunătăți relevanța informațiilor pe care le oferim și de a ne proteja împotriva atacurilor cibernetice și a fraudei.

De asemenea, procesăm cookie-uri de analiză și publicitate pe baza consimțământului.

Rezumatul tuturor tipurilor de prelucrare a datelor este:

  • îmbunătățirea continuă a serviciilor noastre,
  • asigurarea funcționalității și optimizării site-ului web
  • investigarea și soluționarea potențialelor fraude sau incidente de securitate
  • analiza pieței și promovarea serviciilor noastre online

De ce avem nevoie de divulgarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și ce se întâmplă dacă refuzați să faceți acest lucru?

  • Date care permit buna funcționare a site-ului nostru web:

Furnizarea acestor date este obligatorie, deoarece permite accesul și utilizarea site-ului nostru web. În cazul în care nu ați furnizat aceste date, nu ați putea accesa sau utiliza în mod corespunzător site-ul web.

  • Date pentru optimizarea site-ului web, analiză și publicitate:

Furnizarea acestor date nu este obligatorie, puteți decide dacă doriți să vă dați consimțământul pentru a le prelucra. În cazul în care alegeți să nu ne dați consimțământul, nu veți putea primi mesaje publicitare din partea noastră și nu vom putea analiza modul în care interacționați cu site-ul nostru.

Pentru a da sau retrage consimțământul, vă rugăm să utilizați butonul “Setări cookie” din partea dreaptă jos.

Care este perioada de păstrare a datelor cu caracter personal colectate?

Nu stocăm cookie-uri. Cookie-urile sunt stocate în propriul browser și le puteți șterge în orice moment.

Singurele date la care avem acces pentru o perioadă mai lungă de timp (38 de luni) sunt datele pe care Google Analytics ni le furnizează despre modul în care vizitatorii care și-au dat consimțământul pentru modulele cookie de analiză au interacționat cu site-ul nostru web.

Transferăm date cu caracter personal către terțe părți?

Următoarele părți terțe vor putea avea acces la aceste date: furnizorul nostru de găzduire web, Google, Facebook.

Serverele pe care sunt stocate aceste date sunt situate în Uniunea Europeană sau fac parte din Privacy Shield, garantând gestionarea datelor cu caracter personal în conformitate cu standardele GDPR.

Care sunt măsurile de securitate pe care le-am implementat pentru a evita incidentele de securitate?

Pentru a reduce riscul de incidente de securitate în ceea ce privește datele personale colectate, au fost implementate o serie de măsuri de securitate:

Limitarea accesului persoanelor neautorizate la sediul nostru prin implementarea unui sistem de control al accesului;

Respectarea tuturor cerințelor de securitate fizică stabilite de legislație;

Securizarea accesului electronic prin: servere securizate, politici de parole, programe de securitate IT, firewall;

Instruirea continuă a angajaților noștri în ceea ce privește obligațiile privind protecția datelor și confidențialitatea datelor și limitarea accesului acestora la datele cu caracter personal în funcție de cerințele postului lor;

Măsurile de securitate implementate de terți sunt asigurate prin obligații contractuale;

Sunt datele dvs. cu caracter personal utilizate în procesul de profilare automată?

Nu realizăm nicio profilare automată și nu luăm decizii ca urmare a profilării automate a datelor prelucrate. Cu toate acestea, serviciile externe de analiză și raportare (Google Analytics) pot utiliza datele dumneavoastră pentru procese complexe de profilare. Pentru a evita acest lucru, vă recomandăm una dintre opțiunile de mai jos:

Anulați acceptarea pentru cookie-urile de analiză și marketing din aplicația noastră de gestionare a cookie-urilor

Dezabonați-vă de la cookie-uri direct din browser sau navigați pe internet în modul “incognito” oferit de browserul dvs.

Cum putem intra în posesia datelor dumneavoastră personale?

Atunci când alegeți să ne scrieți un mesaj prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru web sau să interacționați cu noi pe o platformă de socializare, ne oferiți date personale despre dumneavoastră. Colectăm și folosim aceste informații pentru a putea intra în contact cu dumneavoastră și pentru a vă oferi un răspuns adecvat și cuprinzător.

Datele cu caracter personal ne pot fi dezvăluite direct de către dumneavoastră sau le putem observa/completa din surse care sunt disponibile în mod public (platformele de socializare pe care ne contactați).

Date de contact (nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon): Prelucrăm aceste date pe baza interesului nostru legitim de a vă vinde serviciile noastre și de a vă răspunde la întrebări.
Scopul prelucrării acestor date este comunicarea publică, răspunzând la solicitările dumneavoastră în cel mai eficient mod și dezvoltând noi relații de afaceri.

Date suplimentare (compania, conținutul mesajelor dumneavoastră): Aceste date pot fi prelucrate dacă vă arătați interesat să lucrați cu noi.
Prelucrăm aceste date pe baza interesului nostru legitim de a vă vinde serviciile și produsele noastre și de a vă răspunde la întrebări. Scopul prelucrării acestora este de a răspunde cât mai eficient posibil solicitărilor dumneavoastră și de a pregăti începerea relațiilor de afaceri.

De ce avem nevoie de divulgarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și ce se întâmplă dacă refuzați să faceți acest lucru?

Avem nevoie de aceste date pentru a vă răspunde la întrebările sau solicitările dumneavoastră.

În cazul în care refuzați să ne furnizați aceste date, nu vom putea să vă contactăm, să vă răspundem la întrebările sau solicitările dumneavoastră sau să dezvoltăm noi relații de afaceri cu dumneavoastră.

Care este perioada de păstrare a datelor cu caracter personal colectate?

Vom păstra informațiile dvs. personale atât timp cât este necesar pentru a putea răspunde la întrebările dvs. și a interacționa cu dvs. Dacă sunteți un client sau un potențial client, vom prelucra și păstra informațiile dvs. de afaceri în CRM/bază de date, pentru a dezvolta și menține o relație de afaceri.

Transferăm date cu caracter personal către terțe părți?

Nu transmitem aceste date unor terțe părți sau altor țări fără consimțământul dumneavoastră.

Care sunt măsurile de securitate pe care le-am implementat pentru a evita incidentele de securitate?

Pentru a reduce riscul de incidente de securitate în ceea ce privește datele personale colectate, au fost implementate o serie de măsuri de securitate:

Limitarea accesului persoanelor neautorizate la sediul nostru prin implementarea unui sistem de control al accesului;

Respectarea tuturor cerințelor de securitate fizică stabilite de legislație;

Securizarea accesului electronic prin: servere securizate, politici de parole, programe de securitate IT, firewall;

Instruirea continuă a angajaților noștri în ceea ce privește obligațiile privind protecția datelor și confidențialitatea datelor și limitarea accesului acestora la datele cu caracter personal în funcție de cerințele postului lor;

Măsurile de securitate implementate de terți sunt asigurate prin obligații contractuale;

Sunt datele dvs. cu caracter personal utilizate în procesul de profilare automată?

Aceste date nu sunt utilizate pentru a lua decizii în urma unui proces de profilare automată.

5. Drepturile dumneavoastră în legătură cu datele dumneavoastră personale

În conformitate cu GDPR, toate persoanele vizate au următoarele drepturi în ceea ce privește datele lor personale:

  1. Dreptul de acces la date: Aveți dreptul de a avea acces la datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a verifica legalitatea prelucrării acestora sau pentru a afla ce date cu caracter personal referitoare la dumneavoastră prelucrăm și în ce scop. De asemenea, aveți dreptul de a solicita lista datelor cu caracter personal prelucrate de noi.
  2. Dreptul la rectificare: în cazul în care considerați că datele cu caracter personal pe care le-am colectat și le prelucrăm în legătură cu dumneavoastră sunt incomplete sau inexacte, aveți dreptul de a solicita rectificarea acestora.
  3. Dreptul la ștergere sau “dreptul de a fi uitat”: Puteți solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal și avem obligația legală de a ne conforma cererii dvs. în cazurile în care aceste date nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le prelucram sau când datele dvs. cu caracter personal au fost prelucrate pe baza consimțământului dvs. și în situația în care datele cu caracter personal sunt prelucrate pe baza unui interes legitim și nu există un interes legitim superior pentru a continua prelucrarea sau dacă prelucrarea este ilegală sau fără niciun temei legal pentru prelucrarea lor;
  4. Dreptul de a restricționa prelucrarea: Puteți solicita restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal. În acest caz, nu vom șterge datele dumneavoastră cu caracter personal, ci vom înceta să le mai prelucrăm.
  5. Dreptul la portabilitatea datelor: Aveți posibilitatea de a vă transfera datele cu caracter personal de la un operator la altul sau de a ne solicita să vă transferăm datele cu caracter personal pentru a le utiliza în scopuri proprii;
  6. Dreptul la opoziție: Vă puteți opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în scopuri precum marketingul direct sau în alte scopuri bazate pe interesele noastre legitime, cum ar fi crearea de profiluri.
  7. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii automatizate și al creării de profiluri care pot cauza prejudicii: Aveți dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe o prelucrare automată care ar putea avea efecte juridice semnificative sau care v-ar putea afecta în mod semnificativ;

În plus față de aceste drepturi, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, dacă este cazul.

Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile din lista de mai sus, vă rugăm să ne contactați la:

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere (ANSPDCP –
http://www.dataprotection.ro/
) cu privire la modul în care sunt prelucrate datele dumneavoastră cu caracter personal de către Flashnet

6. Contact

Pentru orice întrebări sau solicitări referitoare la datele dumneavoastră personale prelucrate de Flashnet, vă rugăm să ne contactați la: